Arnoud Hotting leidt ChristenUnie-SGP in Enkhuizen

pasfHotting_Lijsttrekker18.JPG27-01-2018 13:59 27-01-2018 13:59

Arnoud Hotting (36) leidt de ChristenUnie-SGP bij de gemeenteraadsverkiezingen in Enkhuizen op 21 maart...
Noordhollands Dagblad, door Paul Gutter

De geboren Wieringermeerder is nu ruim tien jaar zelfstandig ondernemer in Enkhuizen en woont met zijn gezin in de Gommerwijk. Al bijna net zolang is hij actief binnen de partij en de laatste jaren ook binnen de steunfractie. „Ik wil mij inzetten voor het ondernemersklimaat in Enkhuizen. Ook willen we graag verbetering in de positie van kwetsbare gezinnen en zo hebben we meer punten op de agenda.”

Inspiratie en uitgangspunten haalt de partij daarbij uit de Bijbel, zoals het besef dat ieder mens uniek en waardevol is. Hotting: „Constructief meedenken met een nuchtere houding vind ik belangrijk. Wij beoordelen op basis van inhoud, met een kritische blik op de kerntaken van de gemeente. Daarnaast moet er een goede balans tussen bestuur en inwoner zijn. Vertrouwen is het fundament van de samenleving.”

De totale CU-SGP-kandidatenlijst telt 21 namen. Op plek 2 en 3 staan raadscommissieleden Herma Compaan-Wisselink en Johan van Dalfsen, nummer 4 op de lijst is het huidige raadslid Theo de Geus.

Zie ook:

Arnoud Hotting leidt ChristenUnie-SGP in Enkhuizen, Noordhollands Dagblad, 27 januari 2018

« Terug