Zeilschool en Strandpaviljoen Enkhuizen genomineerd!

strandpaviljoen-enkhuizen21woensdag 03 februari 2016 16:40

Op 11 februari vindt het 25e Ondernemersgala plaats in West-Friesland. Afgelopen jaren zijn verschillende bedrijven uit Enkhuizen in de prijzen gevallen, zoals Incotec Group, Enza Zaden en Sprookjeswonderland.
Dit jaar is Zeilschool en Strandpaviljoen Enkhuizen genomineerd voor de WBG Runner Up-prijs...

..en dus allereerst feliciteren wij Thomas de Boer en Marieke Zijlstra van harte met deze prachtige nominatie!!

Zeilschool en Strandpaviljoen Enkhuizen is gevestigd op het Enkhuizerzand en is al snel een begrip geworden in Enkhuizen. Even een rondje Enkhuizerzand en een terrasje pakken bij het Strandpaviljoen met prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Daarnaast biedt de zeilschool allerlei mogelijkheden om te leren zeilen van jong tot oud. 

Zoals de jury van Ondernemersgala Westfriesland het samengevat heeft: "Enkhuizen en het IJsselmeer, een perfecte combinatie voor een zeilschool, strandpaviljoen én restaurant. Zeilschool en Strandpaviljoen Enkhuizen haalt het beste naar boven in watersport, strandbezoek en culinair genieten. Met een doelgroep van 8 tot 80 is het bedrijf de ideale thuishaven voor een heerlijk momentje ontspannen."

Nieuw van Strandpaviljoen Enkhuizen is nu de mogelijkheid om een locatie in de Haven van Enkhuizen te huren bij de Buitenhaven en wel op de 1e verdieping van Tussen Twee Havens (boven Enkhuizer friet) ook met prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

Meer:

« Terug

Reacties op 'Zeilschool en Strandpaviljoen Enkhuizen genomineerd!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.